DKK 125,00

SOLNETVÆRKET HOS DELACOUR

17.05.2018 kl. 17:00 DELACOUR, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 125,00

Virksomhedsopkøb og salg v/Carl Erik Skovgaard Sørensen

Vil du blive klogere på virksomhedsopkøb og salg? Carl Erik Skovgaard Sørensen har siddet med ved bordet i over 500 selskaber og deler den 17. maj ud af sin store viden fra et ledelsesmæssigt og organisatorisk perspektiv hos DELACOUR i Aarhus

 

Carl Erik Skovgaard Sørensen har igennem mere end 30 år siddet med ved bordet i over 500 selskaber og har hjulpet en lang række virksomheder med at blive klar til salg. Et succesfuldt salg kræver strømlining, effektivisering og at der styr på virksomhedens digitale platforme – og generelt at der er ”orden i penalhuset”.

Når vi besøger DELACOUR vil advokat og partner Carl Erik Skovgaard indvie os i nogle af de problematikker, som kapitalejere, direktører og bestyrelser sidder overfor, når de enten skal købe eller sælge virksomheder. Hvordan kan man salgsmodne sin virksomhed og hvordan fungerer sådan en virksomhedsoverdragelse? Hvilke udfordringer kan det give den videreførende ledelse af virksomheden? Kom og bliv klogere og stil spørgsmål!


Program:

17.00 Velkomst og præsentation

17.15 Rundvisning hos DELACOUR

17.30 Indlæg og dialog v. advokat og partner Carl Erik Skovgaard Sørensen

19.00 Sandwiches og networking

20.00 Afslutning


Dato:

Torsdag den 17. maj 2018 kl. 17.00 - 20.00


Betaling:

Arrangementet koster 125 kr. at deltage i og halv pris for studerende - og alle kan tage en gæst med gratis. Gæster skal selv tilmelde sig arrangementet og bruge koden "GÆST" i kuponfeltet. Koden "STUDERENDE" skal anvendes for at få halveret prisen.


Tilmeldingsfrist:

Onsdag d. 16. maj 2018 kl. 23.55. 


Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner,
SOLnetværket

Hvem er SOLnetværket?
SOLnetværkets formål er at formidle den nyeste viden om de seneste anerkendte teorier og best practice indenfor strategi, forretningsudvikling, organisation og ledelse. Vi har et stort fokus på kvalitet og indhold i vores arrangementer og oplægsholderne er nøje udvalgt. Vi er en non-profit organisation i Aarhus og er baseret på frivillig arbejdskraft og ses til spændende arrangementer fire gange om året.