DKK 125,00

LEDELSE DER SKABER ARBEJDSLYST

05.09.2018 kl. 15:00 Krifa, Aarhus N
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 125,00

Hvordan ledelse skaber god arbejdslyst hos Krifa

Hvordan kan ledelsen skabe god arbejdslyst? Det finder vi ud af hos Krifa som sammen med Ledertid afholder et spændende eftermiddags arrangement den 5. september kl. 15 - 17.


Krifa har offentliggjort flere rapporter om god arbejdslyst, senest om hvordan ledelsen kan understøtte god arbejdslyst (se mere på krifa.dk/godarbejdslyst og krifa.dk/godarbejdslyst/viden-og-udgivelser og afholder nu sammen med LederTid et arrangement om Ledelse og arbejdslyst.

Se mere om programmet og det praktiske på: ledertid.com/ledertid-live/ledertid-live-krifa

SOL-netværkets medlemmer kan deltage i arrangementet 5. september kl. 15.00-17.00 på fordelagtige vilkår, nemlig til en pris på kun 125 kr. Tilmelding foregår her gennem SOL-netværket.

Vel mødt til dette lidt anderledes arrangement, som afholdes en eftermiddag, og vi er sammen med mange andre deltagere end medlemmer af SOL-netværket, der dog alle har det til fælles med SOL-netværket, at vi interesserer os for (god) ledelse.


Arrangementet koster 125 kr. at deltage i og halv pris for studerende - og alle kan tage en gæst med gratis. Gæster skal selv tilmelde sig arrangementet og bruge koden "GÆST" i kuponfeltet. Koden "STUDERENDE" skal anvendes for at få halveret prisen.


Tilmeldingsfrist:

Fredag d. 29. aug 2018 kl. 23.55. 


Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner,
SOLnetværket

Hvem er SOLnetværket?
SOLnetværkets formål er at formidle den nyeste viden om de seneste anerkendte teorier og best practice indenfor strategi, forretningsudvikling, organisation og ledelse. Vi har et stort fokus på kvalitet og indhold i vores arrangementer og oplægsholderne er nøje udvalgt. Vi er en non-profit organisation i Aarhus og er baseret på frivillig arbejdskraft og ses til spændende arrangementer fire gange om året.