DKK 125,00

JENS BJERG SØRENSEN SCHOUW & CO.

20.11.2018 17:30 Aktieselskabet Schouw og Co, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 125,00

Kom og lyt med når Jens Bjerg Sørensen fortæller om Schouw & Co´s  rejse fra national fokuseret virksomhed til global diversificeret koncern.

SOL-netværket besøger den børsnoterede virksomhed, Aktieselskabet Schouw & Co. på deres unikke hovedkontor. Schouw & Co. er en af Aarhus´ mest spændende og succesfulde virksomheder.


Arrangementet er d. 20. november fra 17.30-20.30.

Se mere om programmet og det praktiske på: http://solnetvaerket.dk/arrangementer/


CEO Jens Bjerg Sørensen vil fortælle om den spændende udviklingsrejse, som virksomheden har været igennem samt hvilke strategiske udfordringer, de har måtte overvinde på vejen fra en nationalt fokuseret virksomhed til en global diversificeret koncern. 


Herefter vil Jens tale om fremtiden, og hvordan de gennem ”GO STRONG” strategien vil sikre den fortsatte succes. Jens er en af Danmarks bedste og mest ægte ledere, så vi har også bedt Jens fortælle om virksomhedens specielle kultur og de værdier samt den ledelsesstil, der har ført til de imponerende resultater. Hos Schouw & Co. har man en fast tro på, at resultater skabes gennem mennesker! 


Arrangementet koster 125 kr. at deltage i og halv pris for studerende. Alle kan tage en gæst med gratis. Gæster skal selv tilmelde sig arrangementet og bruge koden "GÆST" i kuponfeltet. Koden "STUDERENDE" skal anvendes for at få halveret prisen.Tilmeldingsfrist:

Søndag d. 18. nov 2018 kl. 23.55. 


Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner,
SOLnetværket

Hvem er SOLnetværket?
SOLnetværkets formål er at formidle den nyeste viden om de seneste anerkendte teorier og best practice indenfor strategi, forretningsudvikling, organisation og ledelse. Vi har et stort fokus på kvalitet og indhold i vores arrangementer og oplægsholderne er nøje udvalgt. Vi er en non-profit organisation i Aarhus og er baseret på frivillig arbejdskraft og ses til spændende arrangementer fire gange om året.